De Vier Roeden

B&B Sint-Oedenrode

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Wat kunnen wij u bieden

De B & B beschikt over drie ruime kamers, hygiëne staat bij ons voorop, gastvrijheid en vriendelijkheid zijn een vanzelfsprekendheid. Op de begane grond verblijft u in een ruime 2-persoonskamer met badkamer en separaat toilet, keukenblok met koffiezetapparaat en waterkoker. De kamer beschikt over een 2 x 90 cm lits-jumeaux. Op de bovenverdieping is een bescheiden appartement met een 2 x 80 cm lits-jumeaux. Het appartement is verder voorzien van een keukenblok met inductie kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast, u heeft de beschikking over een eigen badkamer met douche en toilet. Verder is het appartement voorzien van een bescheiden dakterras met uitzicht over de omliggende boomkwekerijen
In de voormalige paardenstal is een ruime geriefelijke kamer met een 2x 90 cm lits-jumeaux of naar wens twee 1-persoonsbedden en douche en toilet. Ook hier beschikt u over een koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron. Alle kamers zijn voorzien van internet. Daarnaast kunt u terecht op onze minicamping (3 staanplaatsen). Voor fietsers en motorrijders bieden we als service een staanplaats inclusief ontbijt.
U wordt ontvangen met koffie, thee of een glaasje fris naar wens. Na een vermoeiende fietstocht hoeft u niet nog eens kilometers te rijden om de maaltijd te gebruiken, in de directe nabijheid vindt u een goed en betaalbaar restaurant. In onze ontbijtruimte kunt u genieten van een heerlijk ontbijt met uitzicht op de tuin. Komt u met de auto en u wilt wat langer blijven dan kan dat ook. U kunt bij ons fietsen huren om de directe omgeving te bekijken.

De kamers


voormalige paardenstal

 


kamer bovenverdieping voormalige klompenmakerij badkamer

 


kamer begane grond voormalige klompenmakerij

 


ontbijtruimte

Onze tarieven

Bed en Breakfast

2-persoonkamer bij volledige bezetting inclusief ontbijt, 85,00 euro. 
2-persoonskamer, bezetting met 1 persoon inclusief ontbijt, 65,00 euro.
kinderen tot 4 jaar mits in de reiswieg of campingbedje overnachten gratis.
kinderen tot 12 jaar, 20 euro p.p.p.n. mits op dezelfde kamer als de ouders.
Verhuur van het appartement geschiedt in onderling overleg naar gelang de duur van het verblijf. Voor reserveringen langer dan 1 maand vooraf aan de overnachting(en) vragen wij een aanbetaling van 25% van de totaalsom.

 

Het terras

 

Impressie van het terrein

 
We hebben 12 gasten online