De Vier Roeden

B&B Sint-Oedenrode

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Wat kunnen wij u bieden

Onze Logies beschikt over vier ruime kamers, hygiëne staat bij ons voorop, gastvrijheid en vriendelijkheid zijn een vanzelfsprekendheid. Op de begane grond verblijft u in een ruime 2-persoonskamer met badkamer en separaat toilet, keuken met inductie-kookplaat, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker. De kamer beschikt over een 2 x 90 cm lits-jumeaux. Op de bovenverdieping is een bescheiden appartement met een 2 x 80 cm lits-jumeaux. Het appartement is verder voorzien van een keukenblok met inductie-kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast, u heeft de beschikking over een eigen badkamer met douche en toilet. Verder is het appartement voorzien van een bescheiden dakterras met uitzicht over de omliggende boomkwekerijen
In de voormalige paardenstal is een ruime geriefelijke kamer met een 2x 90 cm lits-jumeaux of naar wens twee 1-persoonsbedden en douche en toilet. Ook hier beschikt u over een koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron en inductie-kookplaat. In de voormalige paardenstal bevindt zich nog een 4e kamer. Deze kamer beschikt net als alle andere kamers over dezelfde voorzieningen behoudens een inductie-kookplaat. De kamer heeft de beschikking over een 1-persoonsbed indien gewenst kan een 2e bed worden bij geplaatst. Verder is er de mogelijkheid de kamer middels de deursluis de te verbinden met de andere kamer in de voormalige paardenstal zodat een 4 persoons appartement ontstaat. Alle kamers zijn voorzien van internet. Wij willen u er op wijzen dat de foto's zijn gedateerd. In 2021 is de Logies geheel verbouwd en aangepast aan de huidige eisen.

De kamers


voormalige paardenstal

 


kamer bovenverdieping voormalige klompenmakerij badkamer

 


kamer begane grond voormalige klompenmakerij

 


ontbijtruimte

Onze tarieven

Logies

Onze tarieven zijn afhankelijk van de periode van verblijf. De tarieven worden in goed overleg met onze gasten vastgesteld.

Het terras

 

Impressie van het terrein

 
We hebben 7 gasten online